Ar karstajiem kuskusa salātiem un mocarellu pildīts cukīni 0
KĀ GATAVOT?
Nomazgātu cukīni pārgriež uz pusēm, apgrilē, izņem mīkstumu. Katliņā verdošā ūdenī, kam pievienots nedaudz sāls, ber kuskusu un vāra 10 – 15 min. Pannā eļļā apcep no miziņas atbrīvotus, šķēlēs sagrieztus tomātus, pievieno vārītu pērļu kuskusu un sakapātu ķiploku. Brīdi pacep. Pašās beigās pievieno spinātus, pieber sāli un maltos piparus, ātri apmaisa un masu pilda cukīni pusītēs. Pāri liek mocarellas siera gabaliņus un uz 5 min iešauj līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī.
Gatavoja viesnīcas “Port Hotel” restorāna pavārs RITVARS INDRIĶIS.