Ēdieni restorānā “Porto Resort”, Ādažos.    13/10/2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Ēdieni restorānā “Porto Resort”, Ādažos. 13/10/2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Valda Semjonova foto

Ar karstajiem kuskusa salātiem un mocarellu pildīts cukīni 0

KĀ GATAVOT?

Nomazgātu cukīni pārgriež uz pusēm, apgrilē, izņem mīkstumu. Katliņā verdošā ūdenī, kam pievienots nedaudz sāls, ber kuskusu un vāra 10 – 15 min. Pannā eļļā apcep no miziņas atbrīvotus, šķēlēs sagrieztus tomātus, pievieno vārītu pērļu kuskusu un sakapātu ķiploku. Brīdi pacep. Pašās beigās pievieno spinātus, pieber sāli un maltos piparus, ātri apmaisa un masu pilda cukīni pusītēs. Pāri liek mocarellas siera gabaliņus un uz 5 min iešauj līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī.

Reklāma
Reklāma
Kalpos vairāk nekā 15 gadus: nosaukti auto, no kuriem īpašnieki nesteidz šķirties pat pēc vairākiem gadiem
Kokteilis
Izceļas pamatīgs kašķis! Magones mājās ierodas “inspekcija”, kas pārbauda sanitārās prasības vannas istabā 61
FOTO. Gaismā nākusi dāvana, ar ko Putins slepus pārsteidzis Trampu
Lasīt citas ziņas

Gatavoja viesnīcas “Port Hotel” restorāna pavārs RITVARS INDRIĶIS.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.