Foto – Bonappetit.lv

Ar kāpostiem un āboliem pildīts pīles cepetis 0

Pagatavošana

Pīlei nogriezt redzamos taukus pie astes un krūts daļā, smalki sagriezt un izkausēt pannā, pievienojot 1 ēd.k. sviesta.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Lasīt citas ziņas

Ābolus notīrīt un sagriezt palielos gabalos. Kāpostus sagriezt smalkāk. Izkausētos taukos ielikt saspiestas kadiķogas, lauru lapu un kanēļa standziņu. Karsēt 1- 2 min., pievienot ābolus un kāpostus un cept vēl 10 min.

Pīli piepildīt ar kāpostiem un āboliem. Ja nepieciešams vēderu aizšūt ar kulināro diegu. No ārpuses pīles ādu sadurstīt ar dakšu, apsmērēt ar sviestu, pārkaisīt ar sāli un svaigi maltiem pipariem. Pīli pārlikt formā, pievienot uzkarsētu vīnu un cept 15 min. 220 grādos.

CITI ŠOBRĪD LASA

Samazināt uguni līdz 180 grādiem, apsegt ar folliju un turpināt cept 45 min. Folliju noņemt un cept vēl apm. 30 min, ik pa brīdim aplejot ar sulu, kura izdalās cepšanas procesā.

Pasniedz siltu ar pildījumu.

Recepte tapusi, sadarbībā ar “Prismu” un

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.