Ar puraviem un āboliem 3

Sastāvdaļas:

• 600 g kūpināta svaigā siera

• 250 g grūbu

• 250 g puravu

• 1 ābols

• 2 pilieni Tobasco mērces

• malti melnie pipari

Mērcei:

• 50 ml skābā krējuma

• pustējkarote mārrutku

• malti melnie pipari

• sāls

• dilles

Pagatavošana:

Katlā izvāra iepriekš izmērcētas grūbas, nokāš. Ābolu un puravus sīki sagriež un apcep uz pannas. Pievieno grūbas un garšvielas un uz lēnas uguns sautē aptuveni 5 minūtes. Pasniedz karstu ar grilētu kūpināta siera šķēli un krējuma–mārrutku mērci.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.