Ar kartupeļiem un cauraudzīti 3
Sastāvdaļas:
• 500 g kartupeļu
• 200 g burkānu
• sīpoli
• 180 g grūbu
• 400 g cūkas cauraudzīša
• 250 ml piena
• sāls
• malti melnie pipari
Pagatavošana:
Kartupeļus nomizo un sagriež kubiņos. Sagriež cauraudzīti, burkānus, sīpolus, uzbārsta sāli, maltus melnos piparus (var pievienot citas garšvielas pēc izvēles) un apcep uz pannas taukvielās. Tad visu liek kārtām katlā: grūbas, kartupeļus, burkānus un sīpolus, cauraudzīti un noslēdzošo kārtu – grūbas. Pārlej pienu un ūdeni tā, lai šķidrums mazliet pārklāj grūbas. Sautē tik ilgi, kamēr šķidrums iztvaikojis, – aptuveni stundu.