Ar kartupeļiem un cauraudzīti 3

Sastāvdaļas:

• 500 g kartupeļu

• 200 g burkānu

• sīpoli

• 180 g grūbu

• 400 g cūkas cauraudzīša

• 250 ml piena

• sāls

• malti melnie pipari

Pagatavošana:

Kartupeļus nomizo un sagriež kubiņos. Sagriež cauraudzīti, burkānus, sīpolus, uzbārsta sāli, maltus melnos piparus (var pievienot citas garšvielas pēc izvēles) un apcep uz pannas taukvielās. Tad visu liek kārtām katlā: grūbas, kartupeļus, burkānus un sīpolus, cauraudzīti un noslēdzošo kārtu – grūbas. Pārlej pienu un ūdeni tā, lai šķidrums mazliet pārklāj grūbas. Sautē tik ilgi, kamēr šķidrums iztvaikojis, – aptuveni stundu.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.