Lazanja ar grilētiem un marinētiem dārzeņiem un Mālpils sieru 0
Nepieciešams
(30 cm garai veidnei)
• 1 paciņa lazanjas plākšņu
• 200 g kabaču
• 200 g baklažānu
• 200 g paprikas
• 200 g tomātu
• 250 g bešamela mērces
• 250 g Mālpils siera
• 50 g pesto
• 150 g olīveļļas
• Sāls, pipari pēc garšas
Gatavošana
Dārzeņus sagriež šķēlēs, apcep uz grilpannas, pievieno pesto, rupji maltus melnos piparus un ļauj 30 minūtes iemarinēties.
Visu – lazanjas plāksnes, grilētos dārzeņus – liek kārtām. Cep +170 °C aptuveni 40 minūtes.
Svaigo sieru sajauc ar sakapātiem pētersīļiem un maurlociņiem, pievieno sāli un piparus un pasniedz kopā ar lazanju.