Foto – “Mājas labumi”

Ar garšaugiem sālītas sēnes. Šefpavāra Māra Astiča recepte 2

Nepieciešams

1 kg vārītu sēņu, 60 g sāls, daiviņa ķiploka, 2 zariņi diļļu, 3–5 upeņu lapas, 6 melnie pipari, 2 lauru lapas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Putina trīs prasības mieram paredz Ukrainas bojāeju. Vai tiešām Tramps ir tik traks, ka to apsver?
Kokteilis
Vangas pavasara prognozes: Šīm zodiaka zīmēm būs visvairāk veiksmes dzīvē, karjerā un attiecībās
RAKSTA REDAKTORS
Policijas izsekošana, cilvēku kauli šķūnī un 80 000 eiro zaudējumi: Jāņa vaļasprieks atklāj dziļu robu Latvijas likumdošanā
Lasīt citas ziņas

Sālīt var visas ēdamās sēnes. Tās izvāra sālsūdenī.

Lai sēnes padarītu aromātiskākas un garšīgākas, tām sālīšanas laikā jāpieliek garšaugi un garšvielas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Garšaugus izlasa, nomazgā, nosusina un sagriež 5 cm garos gabalos. Ķiplokus notīra un parupji sagriež. Vēlams pielikt dažas bazilika un majorāna lapas.

Novārītas, nospiestas sēnes sajauc ar sāli, garšaugiem, garšvielām, stingri sapilda traukā.

Sagatavots pēc tematiskā izdevuma “Mājas labumi”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.