Foto – Shutterstock

Ar garnelēm pildīti tomāti 0

Sastāvdaļas.

6–8 stingri tomāti, 400 g vārītu garneļu, 1/2 glāze rīsu, 1 ola, 2 ēdamkarotes rīvmaizes, 1,5 ēdamkarotes augu eļļas, 50 g rīvēta siera, malti melnie pipari, sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu 99
ASV, iespējams, izdarīs ko starptautiski negaidītu. Tās lemj par to, kam pieder Krima
7 pazīmes, ka tevī ir kaut kas no neandertālieša – no priekšrocībām līdz trūkumiem
Lasīt citas ziņas

Saldētas garneles atkausē ūdenī, noskalo un 3–4 minūtes vāra sālsūdenī (1–1,5 ēdamkarotes sāls uz litru ūdens). Vārītās garneles sagriež gabaliņos. Izvāra rīsus. Produktus samaisa, pievieno rīvmaizi, jēlu olu, sāli, piparus.

Tomātus noskalo un izgrebj daļu mīkstuma, piepilda ar sagatavoto masu, apslaka ar eļļu un pārkaisa ar sarīvētu sieru. Cep cepeškrāsnī aptuveni 20 minūtes 200 grādu temperatūrā. Pasniedz karstus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.