
Foto – Valdis Semjonovs
Ar gaļu un dārzeņiem pildīts cukīni rudenīgām pusdienām 0
Laikam kļūstot vēsākam un drēgnākam, ēdienkartē gribas iekļaut sātīgākus ēdienus nekā vasarā. Bieži vien, izmantojot tādus pašus dārzeņus, ikdienas maltītē var ieviest jaunas nianses.
Reklāma
Reklāma
Kalpos vairāk nekā 15 gadus: nosaukti auto, no kuriem īpašnieki nesteidz šķirties pat pēc vairākiem gadiem
Izceļas pamatīgs kašķis! Magones mājās ierodas “inspekcija”, kas pārbauda sanitārās prasības vannas istabā
61
FOTO. Gaismā nākusi dāvana, ar ko Putins slepus pārsteidzis Trampu
Sīpolus un burkānus apcep eļļā, sajauc ar malto gaļu un vārītiem rīsiem.
Cukīni sagriež aptuveni 200 g lielos gabalos, izņem sēklotni un pilda sagatavoto gaļas un rīsu masu.
“Kremļa miesnieks” 9.maijā mēģinās rādīt šovu. Ministre spriež par drošības dienestu spēju tikt ar to galā
Noliktavā Rīgā noplūdusi ķīmiska viela; evakuēti desmitiem cilvēku; iesaistīti seši dienesti
“Brendu drēbēs, pat ar labām izglītībām un karjerām, bet smird…” Diemžēl tā ir mūsdienu jauniešu problēma, spriež soctīkli
Uzlej majonēzi un cep +170 °C aptuveni 30 minūtes.