Foto-vk.com

Ar gaļu pildītie gliemežvāki 0

Sastāvdaļas – vistas fileja, 400 g šampinjonu, liels sīpols, 100 g cieta siera, 3 ēdamkarotes krējuma. Lielie makaroni gliemežvāki.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
11 bēru tradīcijas un noteikumi, kas jāievēro, lai godam pavadītu aizgājēju
Putins jau sācis plaša mēroga karu pret Eiropu, taču Rietumi baidās to atzīt
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
Lasīt citas ziņas

Fileju, sīpolu, šampinjonus sagriež nelielos gabaliņos.

Pannā augu eļļā apcep sīpolus, līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievieno gaļu, visu samaisa un vēl sutina.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pēc 4–5 minūtēm pievieno sēnes, sāli un piparus. Visu sutina, līdz iztvaiko šķidrums no sēnēm. Pievieno skābo krējumu un visu vēl sautē 5 minūtes. Pildījums gatavs.

Gliemežvākus novāra, notecina caurdurī un ļauj nedaudz atdzist, lai var paņemt rokās.

Ar karotīti ņem pildījumu un liek to katrā gliemežvāciņā. Virsū uzkaisa sarīvētu sieru.

Visus makaronus sarindo uz cepamās pannas un iešauj karstā cepeškrāsnī, lai nedaudz apbrūninās siers.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.