Foto-vk.com

Ar gaļu pildītie gliemežvāki 0

Sastāvdaļas – vistas fileja, 400 g šampinjonu, liels sīpols, 100 g cieta siera, 3 ēdamkarotes krējuma. Lielie makaroni gliemežvāki.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
Lasīt citas ziņas

Fileju, sīpolu, šampinjonus sagriež nelielos gabaliņos.

Pannā augu eļļā apcep sīpolus, līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievieno gaļu, visu samaisa un vēl sutina.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pēc 4–5 minūtēm pievieno sēnes, sāli un piparus. Visu sutina, līdz iztvaiko šķidrums no sēnēm. Pievieno skābo krējumu un visu vēl sautē 5 minūtes. Pildījums gatavs.

Gliemežvākus novāra, notecina caurdurī un ļauj nedaudz atdzist, lai var paņemt rokās.

Ar karotīti ņem pildījumu un liek to katrā gliemežvāciņā. Virsū uzkaisa sarīvētu sieru.

Visus makaronus sarindo uz cepamās pannas un iešauj karstā cepeškrāsnī, lai nedaudz apbrūninās siers.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.