Foto-vk.com

Ar gaļu pildītie gliemežvāki 0

Sastāvdaļas – vistas fileja, 400 g šampinjonu, liels sīpols, 100 g cieta siera, 3 ēdamkarotes krējuma. Lielie makaroni gliemežvāki.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Mājas
10 ēdieni, kurus nekad nedrīkst dot kaķiem — jūs būsiet pārsteigti
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Tiklīdz karš Ukrainā beigsies, Putins varētu ātri pārvietot karaspēku uz Baltijas valstu robežām – vācu izlūkdienests
Lasīt citas ziņas

Fileju, sīpolu, šampinjonus sagriež nelielos gabaliņos.

Pannā augu eļļā apcep sīpolus, līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievieno gaļu, visu samaisa un vēl sutina.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pēc 4–5 minūtēm pievieno sēnes, sāli un piparus. Visu sutina, līdz iztvaiko šķidrums no sēnēm. Pievieno skābo krējumu un visu vēl sautē 5 minūtes. Pildījums gatavs.

Gliemežvākus novāra, notecina caurdurī un ļauj nedaudz atdzist, lai var paņemt rokās.

Ar karotīti ņem pildījumu un liek to katrā gliemežvāciņā. Virsū uzkaisa sarīvētu sieru.

Visus makaronus sarindo uz cepamās pannas un iešauj karstā cepeškrāsnī, lai nedaudz apbrūninās siers.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.