Foto: Shutterstock

Ar burkāniem un majonēzi pildīta karpa 0

Sastāvdaļas
• karpa
• burkāni
• ķiploki
• dilles
• majonēze
• sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sarīvētus burkānus uz pannas viegli apcep nelielā taukvielu daudzumā. Pievieno sasmalcinātus ķiplokus un majonēzi, uzbārsta sāli un mazliet pakarsē, raugoties, lai majonēze nesaiet taukos. Tad masai pievieno sakapātas dilles un pilda karpā. Lai zivs ātrāk izceptos, iegriež ādā.

Karpu liek uz pannas, kas izklāta ar foliju, un cep cepeškrāsnī 180 grādos 30–40 minūtes.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.