Īpaša gaļas rulete 2
Lai būtu plašāks sortiments, aptuveni pirms pusgada viņi pircējiem sāka piedāvāt ruleti, bet jau iepriekš blakus kūpinājumiem uz tirgus letes lika arī galertu, pastēti, aknu desu un viltoto zaķi. – Mamma tā izdomāja, un pati arī gatavo šos produktus, – stāsta Rauls.
Kaut gan konkurenti ir modri, viņi tomēr atklāj gaļas ruletes recepti. Vispirms aptuveni 20 minūtes cep sāļo biskvītu no siera, olām un majonēzes (turas kopā bez miltiem!). Tad uz šīm plātnēm liek cūkgaļas kotlešu masu un izveido ruleti. To ietin folijā un 20 minūtes cep cepeškrāsnī +220 °C.
Emma, tirgus dienās parunājoties ar pircējiem, pārliecinājusies, ka pieprasīts ir galerts, kurā gaļa ir nevis sagriezta gabalos, bet smalki saplucināta.
Pirms pāris gadiem visvairāk pirkuši desas, tagad lielāka piekrišana ir kūpinātajām vistām un sardelēm. – Pēdējā laikā ir pieaugusi konkurence, uz Ventspili ar kūpinājumiem brauc mājražotāji no Kuldīgas, Saldus un citām vietām. Tas mums liek sasparoties, meklēt jaunus noieta tirgus un izdomāt, ko vēl piedāvāt pircējam, – atzīst Rauls.