‘’Apskurbušās’’ zemenes. Gardums ar zemenēm un rumu 0

Nepieciešams: 500 g zemeņu, 1 citrona sula, 3 ēdamkarotes ruma, 5 ēdamkarotes cukura, ½ glāzes saldā krējuma, 1 ēdamkarote sakapātu riekstu, nedaudz zaļo vīnogu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Dzimuši ģēniji: šīm zodiaka zīmēm ir augstākais IQ 4
TV24
Ieskicēta krievu karavīra – “briesmīgā pretekļa” – seja: “Tāds nogalina atbildīgi, tā ir slima biomasa!”
TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu 99
Lasīt citas ziņas

Dažas skaistākās zemenes atliek, pārējās sagriež, pievieno citrona sulu, cukuru un karsē, līdz cukurs izkusis, tad iegūto biezeni izberž caur sietu un noliek atdzesēt. Pēc tam pievieno rumu, lej traukos. Trauka vidū liek atliktās zemenes un dažas vīnogas. Rotā ar saputotu krējumu, pārkaisa
ar riekstiem.

Recepte no Valdas Laugales grāmatas “Zemenes”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.