Foto – drinkinform.com.ua

Aprikožu deserts ar vaniļas biezpiena krēmu 0

Nomazgātas un nosusinātas aprikozes bez kauliņiem sagriež četrās daļās.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
Lasīt citas ziņas

Katlā ielej deserta vīnu, pievieno 50 g cukura un vāra mērci, visu laiku maisot, līdz cukurs pilnībā izkūst. Pievieno aprikozes, vāra vēl 6-8 minūtes, tad noņem no uguns un ļauj aprikozēm atdzist. Ja plāno pievieno desertam piparmētras, sīki sagriež to lapiņas un pievieno aprikozēm.

Gatavo vārīto krēmu.

Var izmantot vaniļas krēma pulveri – pusfabrikātu, kuru var nopirkt veikalos un pagatavot to, kā norādīts uz paciņas (kopā ar pienu). Pievieno biezpienu gatavajam vaniļas vārītajam krēmam, rūpīgi samaisa, līdz izveidojas vienmērīga masa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Deserta šķīvjos pa kārtām liek aprikozes un krēmu. Pirms pasniegšanas desertu vismaz 30 minūtes notur ledusskapī.

Recepte no drinkinform.com.ua

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.