Publicitātes foto

Apgrieztā zemeņu kūka 0

Sastāvdaļas

60 g sviesta (istabas temperatūrā)
170 g cukura
1 ola
150 g paniņu
1 ēd.k. vaniļas ekstrakta
160 g “Dobeles dzirnavnieka” miltu “Ekstra”
5 g cepamā pulvera (3/4 tējk.)
50 g baltās šokolādes
200 g zemeņu
Pūdercukurs dekorēšanai

Reklāma
Reklāma
Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
VIDEO. Tramps nomaina Ovālā kabineta galdu dažas dienas pēc tam, kad Īlona Maska dēls iemūžināts uz tā atstājam “dāvanu” 5
Kokteilis
Guntara Rača neatzītie bērni beidzot satikušies! Publicēts kopīgs foto ar sirsnīgu vēstījumu 24
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sakarsējiet krāsni līdz 185 grādiem. 20 cm cepamo formu noklājiet ar cepamo papīru un maliņas ietaukojiet ar kripatiņu sviesta.
Lielā bļodā sakuliet sviestu kopā ar cukuru. Mikserējiet, līdz izveidojas krēmīga gaiša masa. Pievienojiet olu un turpiniet putot vēl 2 minūtes. Pielejiet vaniļu un iemaisiet. Tad trīs daļās pievienojiet paniņas un miltus, kas sajaukti ar cepamo pulveri. Sakapājiet balto šokolādi, pievienojiet un samaisiet.
Formas apakšu noklājiet ar sagrieztām zemenēm (100 g). Gatavo mīklu lejiet pannā pa virsu ogām. Cepiet krāsnī 25-30 minūtes, līdz, iedurot kūkā ar nazīti, tas iznāk ārā tīrs. Pēc cepšanas vismaz 30 minūtes ļaujiet kūkai atdzist. Apgrieziet to. Pasniedziet pārbērtu ar pūdercukuru un atlikušajām svaigajām zemenēm.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.