Foto-Baiba Buceniece

Apelsīnu krēmzupa ar gaļas buljonu – neparasta garša 0

Sastāvdaļas – apelsīni, burkāni, sīpoli, selerijas sakne, vistas vai liellopa gaļas buljons, saldais krējums, sviests, sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Bruņumašīna bija sasvērusies uz vienu sānu, tā nestāvēja taisni…”Jaunākā informācija par ASV karavīriem Lietuvā 184
Veselam
saprast, ka organismam trūkst D vitamīna? 5 pazīmes, kas palīdzēs to atklāt
TV24
“A, ēst tu gribi? Darbu gribi?” Blodons nikns uz Latvijas iedzīvotājiem, kuri “norok” ekonomiski pamatotus būvprojektus
Lasīt citas ziņas

Burkānus, sīpolus un selerijas sakni nomizo, sagriež un katliņā sviestā vai eļļā brīdi pasautē, pieberot nedaudz sāls. Pievieno vistas vai liellopa buljonu, brīdi pavāra. Pēc tam pielej svaigi spiestu apelsīnu sulu, karsē vēl 2 – 3 min. Ja vārīs pārāk ilgi, virums kļūs rūgts. Pielej saldo krējumu, pieliek mazliet sviesta. Visu sablenderē. Rotā ar saldo krējumu un apelsīna daiviņām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.