Foto-Shutterstock

Apcepti Krievijas siera salmiņi 0

Sastāvdaļas
250 g Krievijas siera
50 g sausiņu
50 g rīvmaizes
ola
2 ēdamkarotes piena
pustējkarote paprikas pulvera
eļļa cepšanai

Reklāma
Reklāma
Zinātnieki atklājuši, kas izraisa specifisko, tā dēvēto “vecuma smaku”: 7 ieteikumi, kā no tās atbrīvoties
Eiropa par mata tiesu izvairījusies no liela mēroga katastrofas, ko mēģinājusi izraisīt Krievija. Atklātas notikušā detaļas
Latvijā dzimušās Annas meita šokēja pasauli: viņa bija sešgadīga bārene vai pieaugusi sieviete, kura izlikās par bērnu?
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Krievijas sieru sagriež centimetru biezos salmiņos un uz 10 minūtēm ieliek saldētavā. Pa to laiku pienu sakuļ ar olu. Sausiņus sadrupina un sasmalcina blenderī, sajauc kopā ar rīvmaizi. Siera gabaliņus iemērc piena–olu masā, tad rīvmaizē un cep dziļā pannā eļļas peldē vidējā karstumā, līdz tie zeltaini brūni.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.