Foto-vk.com

Apceptas garneles – garda uzkoda 0

Sastāvdaļas – 500–600 g garneļu, citrona sula, olīveļļa, ziedu medus, 3–4 ķiploka daiviņas, sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
Kā saprast, ka organismam trūkst D vitamīna? 5 pazīmes, kas palīdzēs to atklāt
“Bruņumašīnā atrasti trīs miruši ASV karavīri. Ceturtais tiek meklēts…” Jaunākā informācija par ASV karavīriem Lietuvā 246
TV24
“A, ēst tu gribi? Darbu gribi?” Blodons nikns uz Latvijas iedzīvotājiem, kuri “norok” ekonomiski pamatotus būvprojektus
Lasīt citas ziņas

Vēlams gatavošanā izmantot teflona pannu, lai nepiedegtu!

Pannā uzkarsē olīveļļu un 4–5 ēdamkarotes citrona sulas, pēc tam izspiež ķiploka daiviņas un mazliet visu uzkarsē.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pievieno 3–4 tējkarotes medus, visu samaisa, uzkarsē un pasāla.

Atkausētas garneles papīra dvielī noslauka, lai būtu sausas, un liek pannā.

Žigli apcep līdz brūnganai miziņai un šķidruma iztvaikošanai.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.