Ēdieni restorānā “Klīvdsala”.  “Klīvsala””.     10/09/2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Ēdieni restorānā “Klīvdsala”. “Klīvsala””. 10/09/2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Valda Semjonova foto

Antrekota cepetis ar cidonijām un ķiploku sviestā ceptiem sakņaugiem 1

KĀ GATAVOT?

Antrekotu ierīvē ar garšvielām un eļļu. Cidonijas sagriež, pārkaisa ar cukuru, atstāj sacukuroties. Antrekotu ātri apcep uz ļoti karstas pannas. Pievieno sacukurojušās cidonijas, brīdi pacep, tad liek antrekotu cepšanas traukā, pārlej ar cidonijām no pannas. Pievieno nedaudz buljona, pārklāj ar foliju. Cep 170 grādos līdz gatavībai (vismaz 1 h).

Reklāma
Reklāma
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Atdeva līķi bez acīm, smadzenēm un noskūtiem matiem: atklātībā nāk zvērīgas darbības, kas veiktas ar 27 gadus veco ukraiņu žurnālisti
Kokteilis
Izskan jaunas spekulācijas par dubultnieka izmantošanu pāvesta bērēs. Šoreiz runa nav par Putinu…
Lasīt citas ziņas

Dārzeņus sagriež vienādos gabalos, apcep sakarsētā zaļumu sviestā, pēc garšas pievienojot sāli. Kad antrekots gatavs, to sagriež četrās vienādās šķēlēs. Šķidrumu izkāš caur sietiņu, ielej katliņā, pievieno saldo krējumu un dažas cidoniju šķēlītes. Karsē, līdz nedaudz sabiezē. To izmanto kā mērci.

Gatavoja bistro “Kantīne Klīversala” un restorāna “Gaismas pils Klīversala vecākais pavārs Ēvalds Valcis

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.