3. variants 0
07.00: aplej 50 g pārslas ar glāzi zema tauku satura pienu;
10.00: omlete no 2 olām un 50 g siera, tomāti grilēti vai tvaicēti, pilngraudu maizes grauzdiņš;
13.00: 125 g forele, 75 g makaroni ar pesto mērci un lapu salātiem, cepts ābols, nedaudz rozīnes;
16.00: musli batoniņš (apmēram 30 g), neliels banāns;
19.00: 125 g vista, salāti no 25 g zaļie zirnīši, 25 g kukurūza, 25 g burkāni, 50 g jaunie kartupeļi ar pētersīļu mērci, 2 sautēti persiki un 1 ēdamk. krējums ar zemu tauku saturu.
4. variants
07.00: 50 g sasmalcināti kvieši un 200 ml piens ar zemu tauku saturu;
10.00: pankūka, vārīta ola, banānu biezenis un 60 g svaigas zemenes;
13.00: 150 g lasis, 50 g zaļie zirnīši un krese;
16.00: musli tāfelīte (30 g), 150 g apelsīnu sula;
19.00: 130 g vistas ar citronu sulu un ceptiem tomātiem, 100 g kartupeļi, 200 g rīsu pudiņš, 60 g upeņu.
5.variants
07.00: 60 g musli, 60 g rīvētu ābolu, glāze vājpiena;
10.00: pāris tostermaizes no pilngraudu maizes, 40 g zema tauku satura siers ar zaļumiem, 65 g grilēti vai tvaicēti tomāti;
13.00: 125 g plekste, 190 g makaroni ar tomātu mērci, ½ greipfrūta;
16.00: šķēle maizes vai bulciņa ar kausēto sieru, 1 tējk. medus;
19.00: 140 g beztauku steiks, 175 g kartupeļi, lapu salāti, 125 g augļu salāti.
Avots: effect-diety.ru