Andželīnas Džolijas diēta ar zemu tauku saturu 0
Lai saglabātu slaidu figūru, Andželīna Džolija ievēro diētu, kurā līdz minimumam samazināta tauku uzņemšana, bet normālā daudzumā lietoti ogļhidrāti un olbaltumvielas. Diēta ir labi panesama, to nepavada bada sajūta.
Andželīnas Džolijas diētas varianti
1. variants
07.00: kokteilis – 60 g aveņu, 80 g banāns ar 350 g beztauku piena;
10.00: 50 g pilngraudu maize, 125 g pupas, āboli;
13.00: 125 g garneļu, 50 g rīsi ar citronu sulu un garšaugiem vai zaļumiem, jebkuri salāti un 125 g svaigas zemenes;
16.00: cepumi vai pilngraudu produkti;
19.00: cūkgaļas kotlete un cepti tomāti.
2. variants
07.00: 125 g putra un glāze vājpiena;10.00: 75 g sardīnes, gabals pilngraudu maizes, 75 g vīnogas;
13.00: 75 g vistas, 175 g brokoļi un 75g kartupeļi (tvaicēti), 75 g mandarīni (var konservēti);
16.00: 100 g mīksts siers un krekeri;
19.00: 125 g āte, 200g cepti kartupeļi.