Ananasu smalkmaizītes 0
Sastāvdaļas – 0,5 kg kārtainās mīklas, bundža konservētu ananasu, 0,5 glāzes pūdercukura, malts kanēlis, sviests.
Pagatavošana.
Kārtaino mīklu atlaidina, uz nokaisītas ar miltiem darba virsmas mīklu izrullē 4 mm biezumā. Mīklu sagriež plānās, garās strēmelēs.
Konservētos ananasus izņem no bundžas, kārtīgi nosusina. Ananasus nokaisa ar maltu kanēli no abām pusēm (pēc vēlmes).
Ar kārtainās mīklas strēmeli aptin ananasu, izverot mīklu caur ananasa ripiņas caurumam.
Ananasa vidū ieliek mīklas pikucīti, lai caurums būtu pilnībā aiztaisīts.
Uz cepešpannas liek cepamo papīru, iesmērē to ar sviestu, virsū kārto satītās ananasa ripiņas.
Cep 170 grādu karstumā 20 minūtes.
Gatavus atdzesē un pārkaisa ar pūdercukuru.
Labu apetīti!