Foto-cookorama.net

Ananasu smalkmaizītes 0

Sastāvdaļas – 0,5 kg kārtainās mīklas, bundža konservētu ananasu, 0,5 glāzes pūdercukura, malts kanēlis, sviests.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Slaveni mīļākie, veģetatīvā distonija, sēras, ticība un alkohols: izcilās aktrises Rēzijas Kalniņas dzīves līkloči 140
Kokteilis
šogad nodzīvot savu labāko dzīvi? Ieteikums visām zodiaka zīmēm, no kā izvairīties
Kokteilis
Personības TESTS. Ko tu pamanīji pirmo? Atklāj, vai esi sapņotājs, reālists, ideālists, optimists vai pesimists
Lasīt citas ziņas

Kārtaino mīklu atlaidina, uz nokaisītas ar miltiem darba virsmas mīklu izrullē 4 mm biezumā. Mīklu sagriež plānās, garās strēmelēs.

Konservētos ananasus izņem no bundžas, kārtīgi nosusina. Ananasus nokaisa ar maltu kanēli no abām pusēm (pēc vēlmes).

CITI ŠOBRĪD LASA

Ar kārtainās mīklas strēmeli aptin ananasu, izverot mīklu caur ananasa ripiņas caurumam.

Ananasa vidū ieliek mīklas pikucīti, lai caurums būtu pilnībā aiztaisīts.

Uz cepešpannas liek cepamo papīru, iesmērē to ar sviestu, virsū kārto satītās ananasa ripiņas.

Cep 170 grādu karstumā 20 minūtes.

Gatavus atdzesē un pārkaisa ar pūdercukuru.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.