Foto – Aija Geida

Sēkliņu piens 0

Svaigēdāji un tie, kam patīk izmēģināt kaut ko jaunu, gatavo dzērienu arī no magoņu, kaņepju un ķirbju sēkliņām.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
VIDEO. “Spļāviens latviešu dvēselēs!” Cilvēkus pamatīgi satracina “Spēlmaņu nakts” priekšnesums
“Izārdīs Latviju pa vīlēm!” Soctīklotāji “izceļ saulītē” vecu premjeres ierakstu soctīklos, kas izsauc viedokļu vētru
7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
Lasīt citas ziņas

Kaņepju un ūdens attiecība ir 1 : 3. No svaigām, neapceptām sēkliņām piens izdodas vislabāk. Papildus blendera traukā ieteicams pievienot dateles vai medu saldumam, kokosriekstu eļļu, kas padara pienu bagātīgāku un biezāku, vaniļas ekstraktu aromātam.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.