Alkoholiskais kokteilis “Benediktīns XIII” 0
Sastāvdaļas. 120 ml ābolu sulas, 30 ml ķiršu liķiera, 20 ml liķiera Benediktīns, 20 ml Monin laima sīrupa, 1 kanēļa standziņa, 3 – 4 mandeles, augļi (āboli, bumbieri).
Reklāma
Reklāma
Kā gatavot?
Septiņi saldēti dārzeņi, kas jāiekļauj uzturā, lai uzlabotu holesterīna līmeni
VIDEO. Kaimiņi atklāj patiesību: “Vectēvs atbrauca no darba ap pusdiviem dienā un atrada māti un vecmāti piedzērušās guļam, bet puisēna nebija…”
10
Prognozes nav pārāk iepriecinošas – applūdīs plašas teritorijas. Nosauktas pilsētas, kuras nonāks zem ūdens
Sulu, liķierus, sīrupu, kanēļa standziņu un mandeles karsē uz lēnas uguns. Lej stikla krūzē, kurā ievietoti sagriezti augļi.
Gatavoja restorāna “Bbārs” bārmenis Andris Reizenbergs.