
Alkoholiskais kokteilis “Benediktīns XIII” 0
Sastāvdaļas. 120 ml ābolu sulas, 30 ml ķiršu liķiera, 20 ml liķiera Benediktīns, 20 ml Monin laima sīrupa, 1 kanēļa standziņa, 3 – 4 mandeles, augļi (āboli, bumbieri).
Reklāma
Reklāma
Kā gatavot?
Aptumsumu koridors: 10 lietas, kas jāizmet līdz 14. martam, lai izvairītos no neveiksmes
1
Vēsture skarbi tiesās Trampu: ekonomists skaidro, kāpēc konflikts ar Zelenski kaitēs pašām ASV
Kāpēc naktī, ja pēkšņi pamosties, vajadzētu paciesties un neiet uz tualeti, skaidro miega speciālisti
36
Sulu, liķierus, sīrupu, kanēļa standziņu un mandeles karsē uz lēnas uguns. Lej stikla krūzē, kurā ievietoti sagriezti augļi.
Gatavoja restorāna “Bbārs” bārmenis Andris Reizenbergs.