Alkoholiskais kokteilis “Benediktīns XIII” 0

Sastāvdaļas.  120 ml ābolu sulas,  30 ml ķiršu liķiera, 20 ml liķiera Benediktīns, 20 ml Monin laima sīrupa, 1 kanēļa standziņa, 3 – 4 mandeles, augļi (āboli, bumbieri).

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu 99
Kokteilis
Dzimuši ģēniji: šīm zodiaka zīmēm ir augstākais IQ 4
ASV, iespējams, izdarīs ko starptautiski negaidītu. Tās lemj par to, kam pieder Krima
Lasīt citas ziņas

Sulu, liķierus, sīrupu, kanēļa standziņu un mandeles karsē uz lēnas uguns. Lej stikla krūzē, kurā ievietoti sagriezti augļi.

 

Gatavoja restorāna “Bbārs” bārmenis Andris Reizenbergs.

 

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.