Foto – Kitty/Shutterstock

Aliču ievārījums ar bumbieriem 1

Autors: Aija Geida, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
Veselam
saprast, ka organismam trūkst D vitamīna? 5 pazīmes, kas palīdzēs to atklāt
“Joprojām notiek ceturtā karavīra meklēšana…” Jaunākā informācija par ASV karavīriem Lietuvā 295
TV24
Putina propagandisti uzkāpuši uz pamatīgas “melnās strīpas”
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
2 kg aliču
1,5 kg cukura
3 lieli bumbieri
150 ml ūdens

Pagatavošana.
Aličas nomazgā, saber katlā, pārlej ūdeni, uzliek vāku un vāra 5-7 minūtes. Tad plūmes izberž caur sietu, lai atdalītu miziņas un kauliņus. Liek masu katlā, pievieno cukuru un vāra 10 minūtes. Pēc tam pievieno mazos gabaliņos sagrieztus bumbierus un turpina vārīt 20-25 minūtes. Ievārījumu salej tīrās burkās un aizvāko. Sasedz uz nakti segās, pēc tam novieto vēsumā.

CITI ŠOBRĪD LASA

! Sanāk stiprs, medains ievārījums, bumbieri to padara maigāku.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.