Foto: Artem Kutsenko/SHUTTERSTOCK

Viss būtu labi, ja ne tā smagā elpa: Kā nomaskēt ķiploka aromātu 0

Viss būtu labi, ja ne tā smagā elpa – tā bieži vien nodomājam, pirms gatavojam ķiplokmaizes. Starp citu, ja svaigs ķiploks sirsnīgi uzēsts, tā smaržu var just pat 72 stundas. Un ne tikai ēdējs pats – arī citi.

Reklāma
Reklāma
TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu 99
Kokteilis
Dzimuši ģēniji: šīm zodiaka zīmēm ir augstākais IQ 4
ASV, iespējams, izdarīs ko starptautiski negaidītu. Tās lemj par to, kam pieder Krima
Lasīt citas ziņas

Pēcgaršu iesaka neitralizēt ar svaiga pētersīļa košļāšanu vai piena glāzes uzdzeršanu. Noder arī svaigas piparmētras lapiņas vai kafijas pupiņu košļāšana. Stipro aromātu izelpā mazina rīvēts ābols ar medu vai glāze sarkanvīna.

No garšvielām iesaka pakošļāt kardamona sēkliņas. Bet aromātu uz rokām pēc ķiploku apstrādes mazina citrona šķēlītes paburzīšana.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.