Aknu pastēte dāņu gaumē. KONKURSA recepte 0

Vēlos iepazīstināt ar savu recepti, kuru ieguvu  Dānijā  90. gadu sākumā  un kura, manuprāt, ir ievērības vērta. Manā mājā šai receptei ir  īpaša vieta un labprāt ar šo pastēti uzcienāju draugus. Pastēte ir gan maiga, gan ar interesantu garšas buķeti.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Zaļā čūska piecām zodiaka zīmēm visu gadu sola īstus brīnumus 2
Nosauktas 10 automašīnas ar vislielāko degvielas patēriņu reālos apstākļos 32
TV24
“Ukrainas spēki ar šo brigādi neceremonējas. Tā ir atbilde par pastrādātajiem noziegumiem” jeb jaunumi no frontes
Lasīt citas ziņas

Ir jābūt stingram raksturam, lai garšojot nejauši  neiztukšotu gatavo trauku.

Iesaku pamēģināt, nenožēlosiet!

Dāņu pastēte

Sastāvs:

1 sīpols

250 gr. aknas, svaigas

250 gr. speķis- svaigs vai žāvēts

50 gr sviests

1 ēdamkarote miltu

1-1,5 glāzes piens

2 olas

1 naža gals pipari

1 naža gals maltu krustnagliņas;

sāls

Kā gatavot?

Gatavo sekojoši – aknas, speķi, sīpolu  samaļ vienu reizi;  no 50 gr sviesta, miltiem, piena bļodiņā uztaisa  pabiezu mērci: visu samaisa kopā + olas + garšvielas, SAMAISA!  Ar mikseri  uzputo mazliet.

CITI ŠOBRĪD LASA

Bļodu ar  masu liek ūdens peldē, cep 1,5 stundas.

Ar cieņu, Anita Kovaļenko ( zvērināta advokāte)

Kuldīgā

 

Foto ir ilustratīvs un neatspoguļo konkrēto recepti

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.