Aknas ar sīpoliem, asinsdesa…Soctīklu lietotāji stāsta, ko ēduši bērnībā, bet nekad negatavotu saviem bērniem 79
Viena no populārākajām atbildēm uz sociālo tīklu platformā “Facebook” ievietoto jautājumu, kas ir tas, ko esat ēduši bērnībā, bet nekad negatavotu saviem bērniem, ir – aknas ar sīpoliem. Taču tas, protams, nav vienīgais minētais ēdiens. Lūk, apkopotas arī citas atbildes!
Ieraksta komentētāji norāda, ka bērniem noteikti nedotu:
- cukurotas brokastu pārslas;
- tunci;
- “Hamburger Helper” (sausus makaronus iepakojumā ar garšvielām, tie paredzēti vārīšanai ar maltu liellopu gaļu);
- gulašu;
- marinētus cūkas stilbus;
- sēņu zupu;
- zivju pirkstiņus;
- kečupa un sinepju maizītes;
- bietes;
- sardīnes;
- limas pupiņas;
- rīsus ar pupiņām;
- pildītas olas;
- ceptas varžu kājiņas;
- austeres;
- pastinaku u.c.
Daudzi no minētajiem ēdieniem šķiet pavisam ikdienišķi, taču, kā noprotams, radījuši negatīvas atmiņas.
Daudzi komentētāji norāda, ka laikā, kad viņi auga, pārtika bija veselīga un organiska, un uzsver, ka labprāt ar tādu barotu savus bērnus mūsdienās.
Savukārt kādam komentāra autoram ir pavisam strikts viedoklis, kuram, kā redzams, piekrīt arī daudzi citi: “Viss, ko es ēdu bērnībā, ir labāks par šodienas “atkritumiem”!!!” Līdzīgi domā arī kāda cita “Facebook” lietotāja: “Es neēstu ne pusi no tā, ko mūsdienās ēd bērni.”
Un kā ar jums, LA.LV lasītāji?