Foto – yoga24.su

Ājūrvēdiskā asā zupiņa 1

Šī zupa ir labi zināma Austrumos.

Uz nakti iemērc 3 glāzes zirņu.

Labi nomazgā.

Liek bļodā ar ūdeni, pievieno ingveru, nedaudz paukuša gī sviesta.

Reklāma
Reklāma

Uz lielas uguns uzvāra.

Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Lasīt citas ziņas

Samazina uguni līdz mazai, cieši uzliek vāku.

Atstāj lēnām vārīties uz stundu.

Pievieno burkānus.

Turpina vārīt zem vāka 30 minūtes, līdz zirņi kļūst mīksti un pilnībā izvārījušies.

Pievieno sāli un zaļumus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sablenderē vai citādi pārtaisa masu biezenī.

Gī sviestā apcel čili, ķimenes, koriandru un kurkumu.

Pielikt tās biezenim. Samaisa.

Pasniedz.

No ājūrvēdas viedokļa, šī zupa piemērota pittas tipam, neizmantojot čili. Vātas un kaphas tipa cilvēki arī var baudīt šo zupu, taču bez ingvera, kas viņus pārāk atvēsina.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.