Citi ieteikumi 0


Lecamaukla

* Brīnišķīga fiziska aktivitāte meitenēm ir lecamaukla – tā paceļ seksuālo enerģiju no zemākās čakras uz augstākajām.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst vislielākie egoisti
Kokteilis
Nedēļas nogale četrām zodiaka zīmēm sola lielas problēmas. Kuras ir tās, kam jāuzmanās! 3
Krimināls
“Lizuma pagastā 19.septembra rīts iesākās traģiski…” Skolas direktore līdzjūtības runā piemin māsu un brāli, kuri gāja bojā traģiskajā autoavārijā 17
Lasīt citas ziņas

* Pēc 20–22 gadiem ar lecamauklu vai citādi celt augšup seksuālo enerģiju vairs nav aktuāli – tā jātērē kam citam. Minimums būtu 15 minūtes dienā veltīt elpošanas vingrinājumiem (pranayama), lai noņemtu saspringumu. Tikai relaksētā stāvoklī var pieņemt labus lēmumus, Sohans atgādina.

Vēsa duša

Sievietēm 23–60 gadu vecumā Sonans silti iesaka regulāri iet vēsā (nevis aukstā!) dušā, jo tā ļoti labi izvada no organisma stresu un lieko karstumu (mūsdienās tā ir problēma, ko izraisa pārmērīga prāta darbība.). Menstruāciju laikā gan to darīt nevajag.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kādai būtu jābūt sievietes dienaskārtībai pēc 60 – iesaka ājurvēdas ārsts:

* Jāceļas agri – ap saullēktu (ziemā – ap 6.30–7.30), jāapmazgājas un 15 minūtes jāveic 100 dziļas ieelpas un izelpas pie pavērta loga. To var izpildīt pat tie, kam citi vingrojumi nav pa spēkam. Tas sniegs pietiekami daudz skābekļa, lai nomierinātos mentāli, atbrīvotos no liekām domām.

* Brokastīs jāēd veselīga barība – putras, augļu salāti, svaigi spiestas sulas, vārīti dārzeņi. “Es nesaku, ka pilnībā jāseko ājurvēdas diētai (un šajos platuma grādos tas arī būtu grūti!), tāpēc pusdienās var ēst, ko gribas,” atvēl Sohans.

* Vakariņas – vieglas, vieglas: tikai zupa vai rīsi ar dārzeņiem, vai tml.

* Daudz jādzer –2–2,5 litri ūdens dienā.

* “Ļoti liela loma veselības uzturēšanā ir garīgajai praksei, bet mums atrodas laiks visam, tikai ne tam! Katru dienu būtu jājautā savai dvēselei – kas šodien būtu darāms, kas ir un kas nav labs mūsu veselībai.”

Vienkārši veselīgas un veselīgi vienkāršas atziņas

Jādzīvo apzināti, katrai darbībai jāatvēl laiks. Ne tikai jāēd, bet arī jāmazgājas un tualetē jāsēž apzināti. Bez interneta!

Ja velti uzmanību ēdienam (un nekam citam tajā laikā), veidojas ļoti veselīgas siekalas un nekas nav jādzer. Ja tava apziņa ēšanas laikā ir telefona va televizora ekrānā, šādas siekalas nevar veidoties.

Mēs domājam par daudz. Īsumā ir tā – ja tu kādā jautājumā neko nevari izdarīt, tad nav jēgas par to domāt. Ja vari, arī nav ko daudz domāt, tad jāceļas un jādara! Ļoti vienkārši.

Reklāma
Reklāma

Dzīvē viss ir mūsu pašu radīts. Tu esi tur, kur esi, tāpēc, ka kādā savas dzīves mirklī esi to izvēlējies.

Īstenībā tev nav nepieciešams neviens ārsts, tu pats sevi vari izdziedināt, tikai jāseko tam, ko ķermenis prasa.

Centies iztikt ar mazāk vēlmēm un gaidām, jo tā rodas problēmas.

Mēs pat iedomāties nespējam, cik milzīgu kaitējumu organismam nodara agresija, negatīvas domas, sliktas emocijas. Galvenais, ka tavas negatīvās emocijas ne nieka nenodara tam, uz kuru tu dusmojies, kurš ir pievīlis tavas gaidas!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.