Sohans Viirs Singhs: Ja tavā dzīvē ir tiešām labs vīrietis, kurš tevi mīl un par tevi rūpējas, 80 procenti problēmu pazūd.
Sohans Viirs Singhs: Ja tavā dzīvē ir tiešām labs vīrietis, kurš tevi mīl un par tevi rūpējas, 80 procenti problēmu pazūd.
Foto – Laura Grīnvalde

Pēc 60 jāiztīra drazas 0


Pēc 60 gadiem jāsāk rūpēties par garīgo veselību: meditēt, skaitīt mantras vai ko citu. Jāiztīra visas drazas, kas mūža laikā sadzīvotas, apzināti un neapzināti sakrātā karma, visas kļūdas. No tām varot tikt vaļā tiešām viegli, drošina Sohans. Savukārt pēdējie dzīves brīži un tas, kur pēc nāves nonāks dvēsele, saskaņā ar vēdisko sistēmu ir ļoti atkarīgs no tā, kādas bijušas mūsu domas un emocijas. To dēvē par dzīves un nāves mākslu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Nedēļas nogale četrām zodiaka zīmēm sola lielas problēmas. Kuras ir tās, kam jāuzmanās! 3
Pasaulei vajadzētu atgādināt par šīm briesmām: Krievijā rosina detonēt kodolbumbu, lai liktu “cilvēcei aizdomāties” 85
TESTS. Vai tu esi stulbs? Šis tests ātri tev palīdzēs to noskaidrot
Lasīt citas ziņas

“Kad Indijā kāds cilvēks tuvojas savai nāves stundai, tuvinieki ir ap viņu, rūpējas, skaita lūgšanas, lai viņa dvēsele nonāktu kādā labākā vietā. Tur var būt 10 cilvēki vai vairāk. Šeit, Latvijā, veci cilvēki, kas dzīvo kaut kur tālu laukos, nomirst vientulībā, un dažkārt viņu ķermeņi pat dienām ilgi paliek neapglabāti. Tā ir elle! Kultūra ir atbildīga par visām attiecībām, arī šādā griezumā.

Šeit un tagad vienotības sajūtas ar dzimtu nav, ir internets un mobilais tālrunis. No vēdiskā viedokļa tā ir savā ziņā velnišķīga enerģija. Šajā reģionā cilvēki mirst smagi, jo visu dzīvi viņiem ir spēcīga pieķeršanās, piesaiste lietām, skaistumam, seksam.”
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.