Sohans Viirs Singhs: Ja tavā dzīvē ir tiešām labs vīrietis, kurš tevi mīl un par tevi rūpējas, 80 procenti problēmu pazūd.
Sohans Viirs Singhs: Ja tavā dzīvē ir tiešām labs vīrietis, kurš tevi mīl un par tevi rūpējas, 80 procenti problēmu pazūd.
Foto – Laura Grīnvalde

Slimas attiecības, slimi paši 0


“Arī vēlākajā dzīvē Indijā par sievieti ļoti rūpējas visi vīrieši viņas dzimtā. Pat brālis drīzāk klausīs māsai, nevis sievai. Tāda kultūra. Sievietes dzīve tur ir viegla un vienkārša. Eiropā ir pavisam citādi – sievietēm ir daudz seksuālo partneru. Vienkārši tāda te sociālā kultūra,” uzskata ājurvēdas ārsts. “Jūsu kultūrā sievietei ir pārāk daudz pienākumu un atbildības: jāpelna, jākopj māja, jāaudzina bērni, jārūpējas par vecākiem… Vēl klāt arī bailes, ka mīļotais vīrietis viņu pametīs.”

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Sapnī pēkšņi un strauji tu krīti bezdibenī.. Par ko brīdina šie sapņi? 18
Vērsis – “Lexus”, Lauva – “Lamborghini”: kurš auto ir piemērots jūsu Zodiaka zīmei 16
Kokteilis
4 zodiaka zīmes, kuras visbiežāk salauž partneru sirdis 4
Lasīt citas ziņas

Sohans skaidro, ka attiecībām ir nozīmīga loma veselībā. Stresa un sliktu attiecību dēļ sievietēm rodas vēzis, īpaši krūts vēzis, diabēts, kustību sāpes, došu disbalanss, depresija, miega traucējumi. “Ja tavā dzīvē ir tiešām labs vīrietis, kurš tevi mīl un par tevi rūpējas, 80 procenti problēmu pazūd. Nav būtiski, cik bagāti jūs esat, cik liela māja jums ir. Ja viņš ir negatīvs un rada problēmas, sieviete nebūs ne laimīga, ne vesela, lai cik svaigu ekopārtiku viņa lietotu. Kāpēc Indijā ir tik daudz veiksmīgu laulību? Jo viņi dzīvo tikai viens otram.”

Ja attiecības nav izdevušās, vai jācenšas no tām tikt vaļā? “Nē! Ja tu tā domā, tātad esi vāja un arīdzan nevesela,” skaidro Sohans. “Ja pie tevis ir atnācis kāds, kurš nav jauks, tātad tev ir tāda karma! Ja atstumsi viņu, cietīsi nākamajā dzīvē. Labāk izdziedināt šīs attiecības, un tu to vari, tas ir iespējams!”

CITI ŠOBRĪD LASA

“Daudzas sievietes, ko esmu šeit saticis, ir enerģijas supertransformatori, viņas vienmēr ar visu tiek galā, vienmēr smaida, apveltī ar sirsnību apkartējos. Zini, kāpēc? Tāpēc, ka viņas ir atmetušas jebkādas gaidas – ko viņām dos vīrs, bērni, vēl kāds. Viņas ir veselas un laimīgas, un dzīvo patiesā harmonijā.”

Un ja nu man negribas būt daļai no pāra? “Ir trīs veidu attiecības: mentālās (divu prātu dod-un-ņem attiecības), sirds līmeņa attiecības, kur viss notiek no sirds, nesavtīgi, un nabassaite – vissvarīgākās attiecības, kas veidojas ar māti. Visa enerģija, visa prāna, ko saņēmām no mātes, nāk caur nabu. Tāpēc māte ir dievietes kārtā. Naba ir dievu Krišnas un Lakšmi pārziņā, kas atbild par visu labo mūsu dzīvē. Ja tev ir labas attiecības ar māti, tavu dievu, tavu dvēseli, tad tu necietīsi no materiālām lietām. Ja tava sirds ir laimīga, tev nav obligāti jābūt pāra attiecībās!”

Daudzām Sohana pacientēm ir gremošanas problēmas, liekais svars, novājināta imunitāte, negatīvas domas. Iemesls? “Nav ielikti labi pamati bērnībā, jo tas ir cikls – viss ir saistīts!”
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.