Sohans Viirs Singhs: Ja tavā dzīvē ir tiešām labs vīrietis, kurš tevi mīl un par tevi rūpējas, 80 procenti problēmu pazūd.
Sohans Viirs Singhs: Ja tavā dzīvē ir tiešām labs vīrietis, kurš tevi mīl un par tevi rūpējas, 80 procenti problēmu pazūd.
Foto – Laura Grīnvalde

Meitenes – nepietiekami audzinātas 0


“Ēkas liktenis ir atkarīgs no pamatiem – ja pamati būs kvalitatīvi un ielikti labā laikā, ēka turēsies ilgi. Plaisas sienās var salabot, bet pamati ir, kādi nu ir. Ja tie vāji, ēka slimos. Bērnībā veidojas cilvēka veselība, un vecākiem pret to jāizturas ļoti, ļoti nopietni.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Četri dzērieni, kas izraisa insulīna rezistenci un svara pieaugumu. Ar ko tos aizvietot?
Kokteilis
Kāds vīrietis vajadzīgs katrā zodiaka zīmē dzimušai sievietei 8
Veselam
Slaida auguma noslēpums! 25 pārtikas produkti ar augstu olbaltumvielu un zemu tauku saturu 8
Lasīt citas ziņas

Sieviete dzīvo ar emocijām, tā daba paredzējusi. Viņa spēj iztēloties daudz un dažādu scenāriju: ja redzēs televīzijā skaistu kleitu, viņa to sev domās pielaikos un vēl iztēlosies, cik labi izskatās, kā to uztver apkārtējie… No vienas ekrānā redzētas kleitas uzbūvēs veselu pasauli! Katru lietu projicēs savā dzīvē. Un tas nav slikti! Slikti ir tas, ka… Saprotiet, es mīlu visas kultūras. Daba un daudz kas cits Latvijā ir ļoti skaists, bet man diemžēl jāteic, ka sociālā kultūra šeit neveicina veselību. Esmu redzējis 11–15 gadus vecas meitenes smēķējam, un ne tikai. Šajā vecumā veidojas ķermenis, mainās hormoni. Ja tad neveselīgi ēd, dzer, smēķē, stājas dzimumsakaros, vēlu iet gulēt, klausās skaļu mūziku, nemitīgi sēž pie datora vai telefonā, tiek ielikti nekvalitatīvi pamati. Menstruācijas (sāpīgas vai neregulāras mēnešreizes Eiropā ir ļoti izplatīta problēma!) nenoris tā, kā tām būtu jānotiek, jo organismā nonāk neatbilstoša informācija.

Šeit nepietiekami pievērš uzmanību meiteņu audzināšanai, ļauj viņām darīt, kas ienāk prātā. Un tas ir superslikti. Bērnībā iegūtu pieredzi pēc tam mainīt ir ārkārtīgi grūti!

CITI ŠOBRĪD LASA

Kad nosakām diagnozi, nolasām arī čakras, un man jāteic – daudzām 13–14 gadus vecām meitenēm jau ir bijušas dzimumattiecības, kaut arī ne viņu orgāni, ne hormonālā sistēma nesaprot, kas to laikā notiek! Pat katram dārzenim taču ir savs gatavības laiks. Agras attiecības ļoti smagi var atspēlēties nākotnē .

Uzskatu – tā nav meiteņu, bet gan vecāku vaina. Daudzi problēmas vienkārši ignorē. Meitenēs tas rada bailes, bet bailes izraisa stresu gremošanas un elpošanas sistēmā, kas savukārt veicina astmu.

Pusaudžu vecumā meitenēm būtu jāiet gulēt, vēlākais, ap desmitiem vakarā. Studentu gados var iet gulēt arī pēc vienpadsmitiem, bet ir nepieciešamas vismaz septiņas stundas ļoti laba miega. Un noteikti ne blakus mobilajam tālrunim!

Vēl pirms gadsimta bērni nedzima slimnīcās ar ķeizargriezienu, sievietes dzemdēja mājās, turklāt nevis vienu, bet septiņus bērnus. Bija ļoti vienkārša dzīve, vienkāršs ēdiens, mierīga sirds un tīras domas. Mūsdienās domas ir slimas. Ja meitenes par daudz dzīvo televīzijas un interneta radītā pasakā, domas raisa gaidas un vēlmes, un tās nenovēršami rada ciešanas.”

Šķiršanās nelaime

“Vecāki, neuzskatiet savus bērnus (īpaši meitas!) par pieaugušajiem – to es gribētu likt visiem pie sirds. Neļaujiet, lai citi izmanto viņu mentālo, fizisko un sociālo enerģiju! Tad meitenei būs iespējams izveidot tādu laulību, kur sievai un vīram ir viena, kopēja dvēseļu enerģētika,” turpina Sohans.

“Cilvēkam ir septiņas čakras, katra pilna ar enerģiju. Mūs darbina kosmiskā elektrība. Daudzas fiziskās attiecības ar vīriešiem nozīmē, ka meitene tiek pieslēgta daudzām citām enerģijām. Vēlāk ir ļoti grūti tās pilnīgi atslēgt. Tāpēc Indijā sievietes izvairās pat pieskarties kādam, kas nav viņas vīrs!”

Reklāma
Reklāma

Vēl viena liela nelaime ir šķiršanās, kas atstāj nozīmīgu ietekmi uz bērnu veselību, vērtē Sohans. Pēc viņa vārdiem, tā iekārtots, ka bērnos vairāk ir mātes enerģija. Meitenē caur māti var izveidoties naids pret vīriešiem. “Indijā pat tad, ja pārim ir sliktas attiecības, viņi tās neizrāda bērnu klātbūtnē. Pēc bērna dzimšanas vecākiem vairs nav savas dzīves, viss ir bērna labā. Tāpēc, kad vecāki noveco, bērni parūpēsies par viņiem, nebūs jādomā, ko ēst, kur dzīvot. Bērnu pienākums ir sagādāt vecākiem visu vajadzīgo, pirms vēl viņi to ir paprasījuši. Šeit viss ir otrādi.”

Lai meitenēm būtu skaista, veselīga āda, cauru ziemu būtu jādzer burkānu–biešu sula ar drusciņu ingvera. To var lietot arī vecākas sievietes – palīdzēs redzei, asiņu sastāvam, gremošanai, tomēr jauniem cilvēkiem rezultāti ir ātrāk.

“Un vēl – mazāk jādzīvo izdomātā realitātē! Kapha doša streso par savu apaļīgo uzbūvi, uztraucas, ka nav skaista. Bet viņas ir kaphas, un tur neko nevar darīt! Toties tās var nodzīvot ilgu mūžu bez nevienas slimības. Tāpēc nevajag pārāk noskaņoties uz svara zaudēšanu, citādi var nodarīt pāri veselībai. Labāk uzšūt tērpu, kas piestāv!”
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.