Foto – Bonappetit.lv

Ābolu tarte ar grenadīnu 0

Pagatavošana

Ābolus nomizot, izgriezt serdes un sagriezt šķēlītēs. Katlā ar biezu apakšu pārlikt ābolus, pārliet ar sīrupu un karsēt, līdz āboli kļūst mīksti, beet vēl nejūk ārā. Kartupeļu cieti izšķīdināt aukstā ūdenī un tievā strūkliņā pieliet āboliem, visu laiku maisot. Uguni izslēgt, kad masa sabiezēs. Ābolus atdzesēt.

Reklāma
Reklāma
Nosaukti trīs cilvēka dzīvībai visbīstamākie pārtikas produkti 11
Veselam
Pat neliela deva var izraisīt problēmas: ārsti brīdina par populāra bezrecepšu medikamenta iespējamiem bīstamajiem blakusefektiem
Kokteilis
Šīs lietas bieži tiek dāvinātas dzimšanas dienā – tas ir stingri aizliegts
Lasīt citas ziņas

Mīklu atlaidināt, mazliet izrullēt un ieklāt formā, ar pirkstiem piespiežot mīklu gar formas malām. Mīklu vairākās vietās sadurt ar dakšu. Uz mīklas kārto ābolu pildījumu un pārkaisa ar cukuru.

Tarti cept iepriekš uzkarsētā krāsnī 180 grādos 25 – 30 min.

Recepti piedāvā:

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.