Foto – eda.ru

Ābolu pīrāgs Provansas gaumē 0

Kā gatavot:
1. Notīriet ābolus, sagrieziet uz pusēm un izņemiet serdi. Sagrieziet mazos kubiciņos.
2. Uzsildiet cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Ietaukojiet cepamo pannu.
3. Traukā sakuliet olu baltumus, vaniļu, cukuru, cepamo pulveri un kanēli. Pēc tam pievienojiet miltus, riekstus un ābolus. Labi samaisiet.
4. Pārlejiet mīklu formā un cepiet 30 minūtes, līdz gatava.
Pasniedziet ar vaniļas saldējumu vai vārīto krēmu. Ābolu vietā var izmantot jebkurus augļus vai ogas.

Reklāma
Reklāma

Recepte no eda.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.