Ābolu pankūciņas ar kanēli 0
Sastāvdaļas – 3 āboli, 8 ēdamkarotes miltu, ola, 4 ēdamkarotes cukura, 250 ml kefīra, 0,5 tējkarotes malta kanēļa, 0,5 tējkarotes sodas, 75 ml saulespuķu eļļas.
Pagatavošana.
Bļodā savieno cukuru ar olu. Puto ar putu slotiņu 30 sekundes. Pievieno kefīru. Pieber maltu kanēli. Visu rūpīgi samaisa.
Ābolus nomizo, izgriež serdi un mīkstumu sagriež mazos gabaliņos. Ābolus pievieno mīklai. Visu rūpīgi izmaisa, lai ābolu gabaliņi ir vienmērīgi pa visu mīklu. Pievieno izsijātus miltus kopā ar sodu. Visu samaisa.
Uzkarsē pannu un eļļā cep mazas pankūciņas zeltainas no abām pusēm.
Gatavās pankūciņas uz šķīvja pēc vēlēšanās pārkaisa ar pūdercukuru.
Labu apetīti!