Foto-vkusnodoma.net

Ābolu pankūciņas ar kanēli 0

Sastāvdaļas – 3 āboli, 8 ēdamkarotes miltu, ola, 4 ēdamkarotes cukura, 250 ml kefīra, 0,5 tējkarotes malta kanēļa, 0,5 tējkarotes sodas, 75 ml saulespuķu eļļas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Ko ēst, lai ātrāk zaudētu svaru: 6 produkti, kurus savā ēdienkartē iesaka iekļaut uztura speciālisti
Sarunas Saūda Arābijā: atklāts, ko Ukraina piedāvās ASV, lai tās atjaunotu militāro palīdzību un atsāktu izlūkošanas datu apmaiņu
Pasaules gals ir tuvāk, nekā domājām: Vatikāna slepenajos arhīvos atrasta sena grāmata, kurā minēts gads, kad pienāks pastarā diena
Lasīt citas ziņas

Bļodā savieno cukuru ar olu. Puto ar putu slotiņu 30 sekundes. Pievieno kefīru. Pieber maltu kanēli. Visu rūpīgi samaisa.

Ābolus nomizo, izgriež serdi un mīkstumu sagriež mazos gabaliņos. Ābolus pievieno mīklai. Visu rūpīgi izmaisa, lai ābolu gabaliņi ir vienmērīgi pa visu mīklu. Pievieno izsijātus miltus kopā ar sodu. Visu samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Uzkarsē pannu un eļļā cep mazas pankūciņas zeltainas no abām pusēm.

Gatavās pankūciņas uz šķīvja pēc vēlēšanās pārkaisa ar pūdercukuru.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.