Foto – Aija Geida

Ābolu miziņu čipsi – gards graužamais vakaram 0

Sastāvdaļas
• Miziņas no 8 lieliem āboliem
• Ēdamkarote augu eļļas
• Šķipsniņa sāls
• Ēdamkarote cukura
• ¼ tējkarotes malta kanēļa

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Lasīt citas ziņas

Ābolu miziņas apslaka ar augu eļļu, pārkaisa cukuru un kanēli, uzmanīgi samaisa. Liek cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz + 200 °C, un kaltē 10–12 minūtes, līdz miziņas zeltaini brūnas, sausas, bet ne sadegušas (kaltēšanas laiks atkarīgs no miziņu biezuma). Iznāk kraukšķīgi čipsi ar ābolu garšu un kanēļa aromātu. Lai būtu kraukšķīgas, glabā hermētiski noslēgtā traukā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.