Foto – Aija Geida

Ābolu–ingvera siltais dzēriens 0

Autore: Aija Geida, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
Mīlasstāsts beidzies? Tramps palēnām padara Masku par pasaules ienaidnieku – priekšrocības nu kļūst par traucēkli 40
Kokteilis
Tava zodiaka zīmes superspēja – īpašība, kas liek citiem zaļot no skaudības 1
Kokteilis
“Vienā mājas galā viss pūst, otrā ir slapjš” – Raimonda Paula meita nolēmusi atgriezties Latvijā un sakārtot tēva īpašumus
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 1 l svaigi spiestas ābolu sulas
• 2 ēdamkarotes rīvēta ingvera
• kanēļa standziņa
• 5 krustnagliņas
• 5 smaržīgie pipari
• citrons vai apelsīns pasniegšanai

Karstumizturīgā traukā liek ingveru un garšvielas. Pārlej ar 100 ml verdoša ūdens un ļauj ievilkties 15 minūtes, pēc tam nokāš. Nedaudz uzsilda ābolu sulu un pievieno ingvera uzlējumu. Samaisa. Ja āboli skābi, pievieno pāris ēdamkarošu cukura. Pasniedz siltu.

CITI ŠOBRĪD LASA

PADOMS
Izvēloties veikalā ingvera sakni, to ieteicams mazliet papētīt. Ja tās viens gals ir apkaltis, redzamas pat pelējuma pēdas, ingvers nesmaržo jauki un neizskatās sulīgs, no tādas saknes neiznāks gards dzēriens.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.