Foto – Aija Geida

Ābolu – dzērveņu kraukšķis. Ļoti gards ir silts kopā ar saldējumu 0

Sastāvdaļas
• 4 āboli
• Sauja dzērveņu
• 75 g kviešu miltu
• 100 g auzu pārslu
• 80 g mīksta sviesta
• 160 g brūnā cukura
• ½ tējkarotes malta muskatrieksta
• ½ tējkarotes malta kanēļa

Reklāma
Reklāma
Mājas
10 ēdieni, kurus nekad nedrīkst dot kaķiem — jūs būsiet pārsteigti
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Tiklīdz karš Ukrainā beigsies, Putins varētu ātri pārvietot karaspēku uz Baltijas valstu robežām – vācu izlūkdienests
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ābolus sagriež lielos gabalos. Cepamo veidni ietauko un saber tajā ābolu gabalus un dzērvenes. Bļodā sajauc cukuru kopā ar kviešu miltiem, mīkstu sviestu, auzu pārslām, maltu muskatriekstu un kanēli. Šīs drumstalas pārkaisa āboliem un cep + 190 °C aptuveni pusstundu.

Var pasniegt siltu kopā ar vaniļas saldējumu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.