Ābolu, bumbieru un burkānu dzēriens 0
Sastāvdaļas:
300g tīrkultūra
3 āboli
3 bumbieri
3 burkāni
medus
Pagatavošana
Ābolus, burkānus un bumbierus notīrīt vai nomazgāt, sagriezt mazākos gabalos un izspiest no tiem sulu.
Sulu samaisīt ar tīrkultūru un medu pēc garšas.
Pasniedz uzreiz.
Reklāma
Reklāma
Recepti piedāvā
Kokteilis
11 bēru tradīcijas un noteikumi, kas jāievēro, lai godam pavadītu aizgājēju
Kokteilis
Svari – koķetu īsziņu sūtīšana bijušajiem, Mežāzis – karaokes dziedāšana dušā: Kāds ir katras zodiaka zīmes “tumšākais” noslēpums?
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei