Ābolu–auzu pārslu smūtijs. Dedzina tauciņus, sniedz enerģiju 0
Ne visi gardumi uzkrājas uz gurniem un vidukļa, dažiem no tiem ir pavisam pretējs efekts – tie uzlabo vielmaiņu, uzlādē organismu ar enerģiju un tai pašā laikā ļauj uzņemt minimālu kaloriju daudzumu. Viens no tiem ir ābolu un auzu pārslu smūtijs, kas, kā apgalvo šī dzēriena cienītāji, liekos kilogramus izkausē neticami ātri!
Āboli lieliski noregulē vielmaiņu, turklāt tajos ir daudz vērtīgu mikroelementu, kas ļauj labi justies visas dienas garumā.
Sastāvdaļas
1 ābols (vislabāk zaļā krāsā)
1/2 apelsīna
2 ēdamkarotes auzu pārslu
ūdens vai kefīrs
Pagatavošana.
1. Ābolu sarīvē ar rīvīti, bet auzu pārslas iemērc karstā ūdenī uz 5–10 minūtēm.
2. Pievieno pusīti notīrīta apelsīna.
3. Visas sastāvdaļas sablendē.
Ābolu un auzu pārslu smūtijs var kalpot kā vieglas brokastis vai uzkoda dienas laikā.