Sangrija – atsvaidzinošs papildinājums maltītei 0

Publicitātes foto

Sabiles sidrs ir ideāls, lai taisītu gan sangriju, gan daudz dažādu kokteiļu. Aicinu izmēģināt arī jūs! Tradicionāls spāņu, meksikāņu un Dienvidamerikas dzēriens. Ļoti labs un atsvaidzinošs dzēriens vasaras mēnešiem, īpaši populārs dārzu ballītēm. Līdzinās bolei, bet nedaudz vieglāks.

Nepieciešams:
Sarkanvīns – 1 pudele
Sabiles sidrs, pēc izvēles – 1 pudele
Grenadīna sīrups
Apelsīnu liķieris
Apelsīni, citroni un laims, sagriezti gabaliņos, ar mizu
Konjaks vai brendijs, ja vēlas
Ledus

Pagatavošana:
Stikla karafē saliek augļus, pielej sarkanvīnu un sidru un samaisa. Pielej klāt 50 ml grenadīna un apelsīnu liķieri. Ja vēlas stiprāku sangriju, var pievienot konjaku vai brendiju, taču man vairāk garšo bez tā. Sanāk vieglāks. Beigās pievieno ledu.

<!–nextpage>

Kokteilis “Kazanovas skūpsts” ar Sabiles sidru

Leģenda vēsta, ka Kazanova esot pavedinājis jaunas daiļavas ar šo šampanieša kokteili. It kā garša viegla, bet efekts ir. Šampanieša vietā mēs izmantosim Sabiles sidru.

Nepieciešams:
Sabiles sidrs, pussausais vai pussaldais
Kvalitatīvs konjaks vai brendijs

Pagatavošana:
Ielej šampanieša glāzē 25–50 ml konjaka vai brendija un klāt pielej Sabiles sidru.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.