Gadsimtos pārbaudīta metode 0
Pastāstiet, lūdzu, par jūsu produktiem!
“Pamatprodukti ir ābolu sidrs, pussausais un pussaldais, kā arī ābolu–upeņu sidrs, pussaldais. Pēdējais ir rozā krāsā, un, protams, dāmām ļoti patīk! Sidri ir vieglāki nekā tradicionālie dzirkstošie vīni un šampanietis, tiem ir mazāks alkohola sastāvs – tikai 8%. Šie trīs sidri tiek pildīti ne tikai tradicionālā tilpuma 750 ml pudelēs, bet arī mazās 200 ml pudelītēs. Restorāniem, bāriem un viesībām mēs piedāvājam arī 20 litru muciņas.
Vasarā ir lielāka piekrišana sidriem, tos atdzesē un bauda aukstus. Toties ziemai un īpaši Ziemsvētku sezonai mums ir divi jauki produkti, kurus dzer kā karstvīnu. Viens ir sidrs, kam pievienots upeņu vīns un kanēlis, otrs – sidrs ar apelsīna miziņām un ingveru. Ražojam arī pasterizētu ābolu sulu, kas tiek pildīta 3 litru kastītēs (Bag-in-box).
Vēl mums ir liels prieks par jaunāko produktu – “Sidrella”. Tas ir gatavs kokteilis, radīts no mūsu sidra un importēta itāļu vermuta. Šādi gatavi kokteiļi 200 ml pudelītēs ir ļoti populāri visā Eiropā un citur pasaulē. Šim ir gan ābola svaigums, gan saldenais garšzāļu rūgtums, kas piemīt vermutam. Iesaku to servēt uz ledus ar apelsīna šķēlīti.”