Foto – Shutterstock

Ābolkūka. Saimnieces Marijas Aleksejevas recepte 0

Nepieciešams

125 g miltu, 100 g sviesta, 175 g cukura, 1 olas dzeltenums, 1 kg ābolu, kanēlis.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Kokteilis
Šīs četras zodiaka zīmes drīz satiks savu karmisko cilvēku: viņu dzīve krasi mainīsies
Veselam
Jauni cilvēki riskē nepamanīt zarnu vēža simptomus – ārste brīdina par 5 svarīgākajām pazīmēm
Dārzs
Padoms dārzniekiem: Izvairieties no šīs lietas, kas piesaista gliemežus kā magnēts
Lasīt citas ziņas

No miltiem, 50 g sviesta, 25 g cukura un olas dzeltenuma samīca mīklu, ietin folijā un 1 stundu tur vēsumā.
Nomizo ābolus, sagriež 8 daļās, izņem sēklas.

Izkausē atlikušo sviestu un cukuru. Ābolu šķēlītes sakārto karamelizētajā masā. Izveltnē mīklu un pārklāj ābolus. Piespiež maliņas un sadursta ar dakšiņu. Cep mēreni karstā cepeškrāsnī apmēram 30 minūtes, gatavu tūlīt izgāž uz šķīvja, uzkaisa kanēli.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.