Āboli ar medu un auzu pārslām 1
35 g auzu pārslu kopā ar 10 g cukura apgrauzdē un atdzesē. Nomazgā 150 g ābolu, uz sakņu rīves sasmalcina skaidiņās, īsi pirms likšanas galdā sajauc ar auzu pārslām, iecilā 50 g puturkējuma un sakārto piemērota lieluma traukā.
Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50
5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs
4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Pēc vēlēšanās var pārkaisīt ar rīvētu šokolādi.