Publicitātes foto

GASPAČO 0


Paredzēts: 6 personām
Gatavošanas laiks: 1 stunda

Sastāvdaļas:
1l dārzeņu sulas (ne tomātu)
1 sakapāta dzeltenā paprika
1 sakapāta oranžā paprika
2 sakapāti tomāti
1 sakapāts liels gurķis
Sauja sakapātu lociņu
Piparmētras
2 saspaidītas ķiploku daiviņas
2 ēd. k. Vusteršīras mērces
1 – 2 ēd. k. čili vai tabasko mērces
2 ēd. k. olīveļļas
Liela krūze sasmalcinātu ziedkāpostu
Sakapāts baziliks un kinza – pa saujai no katra
1 tējk. samaltas romiešu ķimenes jeb cumin
½ citrona sulas

Dārzeņu sulu ielej terīnē vai lielā bļodā. Pievieno visu produktus un samaisa. Pagaršo un pieliek klāt kādu sastāvdaļu vai garšvielu. Ļauj kādu stundu atpūsties, lai garšas savilktos. Servē ar karstiem načos.

Atcerieties! Nelieciet zupu ledusskapī vai nelieciet zupā ledus gabaliņus, jo tādējādi pazūd tās aromāts un garša.

LASI TĀLĀK UN UZZINI NAČOS RECEPTI!

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.