Foto: pexels.com

Jogurtu gatavot pašam 5

Ēdienu labāk saldināt pašam. Cilvēki iegādājas aromatizēto jogurtu, saldinātu biezpienu vai, piemēram, saldās brokastu pārslas. Cukura saturs minētajos pārtikas produktos (un daudzos citos) parasti ir pārāk augsts. Ja iegādāsies produkta nesaldināto versiju un pats to saldināsi, varbūt tevi pārsteigts atklājums, ka pietiek ar mazāk saldu garšu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
20 lietas, kuras mūža nogalē nožēlo visi 24
Veselam
Sirds ķirurgs atklāj 4 vislielākos ļaunumus, ko cilvēki nodara savam ķermenim 23
Kokteilis
TESTS. Izvēlies savām acīm tīkamāko māju un uzzini, kas “slēpjas” aiz tavas atbildes 2
Lasīt citas ziņas

Ar ko var saldināt ēdienu? Izmanto galvenokārt svaigus augļus. Jogurtus, putras un citus ēdienus var saldināt ar karoti ievārījuma. Jogurtam, biezpienam vai skābiem dzērieniem var pievienot granolu, musli vai bezkaloriju saldinātājus. Saldās pārslas nav veselīgs brokastu ēdiens – labāk izvēlies auzu pārslu putru.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.