Foto. pexels.com/Andre Furtado

5. Apzināties kopienas jeb draugu spēku 3

Cenšoties kļūt apzinātākiem un laimīgākiem, ir viegli nepamanīt kopienas lielo nozīmi. Tomēr tieši caur mūsu saiknēm ar citiem mēs atrodam izturību, lai pārvarētu izaicinājumus un prieku par kopīgu pieredzi. Mēs pēc dabas esam sociālas radības. Mūs veicina sadarbība, empātija un savstarpēja cieņa. Mūsu attiecības ir ne tikai atbalsta avots, bet arī spogulis, kas parāda mūsu stiprās puses un izaugsmes iespējas.

Reklāma
Reklāma
Ja Putins noliktu karoti… Mākslīgais intelekts nosauc 6 ļoti reālus scenārijus, kas varētu notikt Krievijā
Kokteilis
“No kosmosa celsies uguns lode…” Slavenā pareģa Nostradama biedējošās prognozes 2025. gadam
Viedoklis
Krista Draveniece: Igors ar perforatoru mēnesī nopelna divreiz vairāk nekā Rīgas mērs. Uz kuras planētas mēs dzīvojam? 288
Lasīt citas ziņas

Būt daļai no kopienas nenozīmē pielāgoties vairākumam un apspiest savu individualitāti. Drīzāk tas nozīmē mijiedarboties ar savu patieso būtību, dalīties ar savām unikālajām dāvanām un mācīties no dažādām perspektīvām, kas mums ir apkārt. Ir nepieciešams laiks, lai izveidotu dziļākus sakarus un redzētu paša ieguldījuma rezultātus jūsu kopienā. Bet jau pēc 60 dienām jūs redzēsiet būtisku ietekmi uz jūsu labsajūtu. Galu galā, neviens no mums nevar attīstīties viens.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.