Foto: Shutterstock

3. Sierāboliņš 0

Sierāboliņš (latīņu nosaukums: Trigonella foenum-graecum), pazīstams arī kā grieķu sierāboliņš, tiek izmantots gan kulinārijā, gan tradicionālajā medicīnā. Sierāboliņš satur šķiedrvielas, kas palīdz ilgāk saglabāt sāta sajūtu un samazina pārēšanās risku. Uzlabo gremošanu – Šķiedrvielas palīdz uzlabot gremošanas sistēmas darbību un veicina veselīgu vielmaiņu. Sierāboliņš var palīdzēt kontrolēt cukura līmeni asinīs, samazinot cukura kāri un novēršot krasas insulīna svārstības.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.