Mazs loceklis 0

Vīrieši ļoti pārdzīvo, ja viņiem ir mazs dzimumloceklis. Nekādā gadījumā nesaki partnerim, ka tevi neapmierina viņa izmēri. Labāk palasi, kā iegūt apmierinājumu arī šādā situācijā.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Pazīmes, ka tu patērē pārāk daudz olbaltumvielu 2
Krievijā trīskāršojušies “vārti uz elli”, kas var aprīt zemi un ciemus
Kokteilis
Optiskās ilūzijas tests. Pasaki, ko tu attēlā ieraudzīji pirmo, un atklāj savas visslēptākās vēlmes
Lasīt citas ziņas

Partneres pārlieka pasivitāte vai aktivitāte

Vīriešiem nepatīk sievietes, kas gultā ir “dēlis”, bet tikpat netīkamas ir arī “aktīvistes”, kas tiecas visu darīt viņu vietā. Vislabākais ir zelta vidusceļš!

Izrādīties sliktākam par bijušo

CITI ŠOBRĪD LASA

Vīriešiem principiāli svarīgi būt labākiem par saviem priekšgājējiem. Tāpēc nekādā gadījumā nelieli savu bijušo puisi tagadējā drauga klātbūtnē – ja gribi par viņu parunāt, šim nolūkam ir draudzenes.

Bailes no asinīm

Šīs bailes nepiemīt visiem vīriešiem, dažiem pat patīk nodarboties ar seksu mēnešreižu laikā. Jebkurā gadījumā vērts pabrīdināt partneri, ja tev ir “tās” dienas.

Jaunavas

Protams, lielākā daļa vīriešu teiks, ka jaunava – tas ir burvīgi, jo tik tīra un bezgrēcīga. Bet reālajā dzīvē viņi negrib problēmas, tāpēc vīrieši mēģina turēties pa gabalu no nevainīgām skaistulēm, dodot priekšroku pieredzējušākām meitenēm.

Šo sarakstu, protams, var turpināt, te minētas tikai galvenās bailes. Sievietes misija – neļaut šīm bailēm pāraugt fobijās un kompleksos.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.