8. Avokado 18
Neliels padoms lieliskas gvakamoles pagatavošanai — vispirms sagrilējiet avokado, lai tam pievienotu nedaudz dūmakainu un karamelizētu garšu, pēc tam pagatavojiet gvaku kā parasti. Pārgriež uz pusēm, izņem kauliņu, apslaka ar eļļu un cep apmēram trīs minūtes. Cepšanas rezultāts labi darbojas arī kā taco vai burgeru piedevas.
Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Darba devēji intervijās mēdz uzdot kādu āķīgu jautājumu, lai pārbaudītu jūsu emocionālo inteliģenci. Tikai 1% cilvēku atbild pareizi
Veselam
Ko nedrīkst ēst no rīta: 8 ēdieni, kurus nevajadzētu ēst tukšā dūšā
Redzēja kaut ko neiespējamu: sieviete, kas “nomira” operācijas laikā, pēc atgriešanās dzīvē pastāsta, ko piedzīvojusi
Sagatavots pēc ārzemju mediju materiāliem